MALATYA / YEŞİLYURT - Emine Nezihe Parlak İlkokulu

Mrt

Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Zaferimiz kutlu olsun...

Mrt

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AKUB birim sorumlusu Fatma Korkmaz'ın katılımıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Bayram ZORARPACI tarafından velilere yönelik Öfke Kontrol Etme Yöntemleriyle ilgili seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Bayram ZORARPACI tarafından öğretmenlerimize Çocuk İhmali ve İstismarı isimli seminer verilmiştir.

Ock

ÇEDES ziyareti kapsamında dördüncü sınıf öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Bekir YILDIRIM ile birlikte cami ziyaretinde bulundular.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında afiş yarışmasında dereceye giren  3/C sınıfındaki Ahmet Tuğrul Yumrutepe isimli öğrencimize madalyasını müdür yardımcımız Turgut YİĞİT takdim etti.

Ara

Okulumuzda Afiş Tasarım Sergisi Açıldı. Tüm öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projesi kapsamında ebru sanatçısı Öğretmen Yusuf SÖYLEMEZ ile Öğretmen Murat CANPOLAT tarafından 1. Sınıflarımıza ebru sanatı tanıtımı yapıldı ve uygulaması yaptırıldı.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Bayram Zorarpacı tarafından Dikkat Geliştirme Çalışmalarına yönelik seminer verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Sözlük Tasarım Sergisi Açıldı. Tüm öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere madalyaları sınıf öğretmenleri tarafından verilmiştir, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.