MALATYA / YEŞİLYURT - Emine Nezihe Parlak İlkokulu

Emine Nezihe Parlak İlkokulu

Gedik Mah. Akıncı sokak no23 Malatya Yeşilyurt 44320 Türkiye
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi, gelişimsel rehberlik anlayışı ile beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde akademik başarıyı yakalamış, demokrasiyi içselleştiren, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, yaşam boyu öğrenmeyi esas alan, yaşam becerisi kazanmış, çağın model bireyleri olarak yetiştirmek için varız
Doğal Gaz
Ulaşım
Okulumuz, Malatya ve Yeşilyurt Kara yolununun üst kısmında yeraldığından dolayı ulaşımda hiç bir sıkıntı yaşanmamaktadır.İlden İlçeye, İlçeden İle yeşilyurt, Yakınca, Gündüzbey ve Barguzu minübüsleri ile halk otobüsleri bu güzergahta çalıştıkları için ulaşımda kolaylık sağlanmıştır.Hem şehir merkezine hemde ilçe merkezine ulaşım kolaylıkla yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Yeşilyurt ilçesi yerleşim birimi olarak 4 (dört) mahalleden meydana gelmiştir. Okulumuz bu mahallelerden biri olan Gedik mahallesinde bulunmaktadır.
İL MERKEZİNE 8KM, İLÇE MERKEZİNE 1KM